Fotowedstrijd: het perfecte plaatje

Fotografen worden bij deze wedstrijd uitgedaagd om foto’s in drie categorieën te maken, namelijk ‘bedrijvigheid’, ‘gezelligheid’ en ‘oudheid’. Dus weet jij nou het leukste bedrijf, het gezelligste plekje of een locatie boordevol geschiedenis (tip: denk hierbij aan het Hugo de Groot-jaar), dan is deze wedstrijd iets voor jou.

Wat moet je doen?

Je foto moet natuurlijk voor de deadline zijn ingeleverd. De maand juni staat in het teken van één van de thema’s. Ieder thema heeft dan ook een andere deadline: bedrijvigheid op 11 juni, gezelligheid op 18 juni en oudheid op 25 juni. Iedereen uit Gorinchem en omstreken mag deelnemen. De ingestuurde foto moet wel in Gorinchem zijn gemaakt. 

Kun je ook iets winnen?

Zeker! Iedere week na de deadline van de foto zal de jury, bestaande uit twee bekende professionele fotografen, een winnaar kiezen. Het derde jurylid is wisselend per categorie. De foto wordt beoordeeld op techniek, kwaliteit en originaliteit. Daarnaast is er ook een publieksprijs.

Mensen kunnen hun favoriete foto kenbaar maken door deze, uiterlijk een week voorafgaand aan 11 juni, 18 juni of 25 juni, in te sturen naar iktoon@gorinchem.nl. Degene die als winnaar uit de bus komt, gaat er vandoor met een Bliekenbon, een skyline van Gorinchem (cityshapes), en een 50 x 40 cm afdruk van jouw foto. Ook wordt er over de winnende foto en fotograaf een artikel geplaatst in de Stad Gorinchem.

Mensen kunnen hun favoriete foto kenbaar maken door deze, uiterlijk een week voorafgaand aan 11 juni, 18 juni of 25 juni, in te sturen naar iktoon@gorinchem.nl. Degene die als winnaar uit de bus komt, gaat er vandoor met een Bliekenbon, een skyline van Gorinchem (cityshapes), en een 50 x 40 cm afdruk van jouw foto. Ook wordt er over de winnende foto en fotograaf een artikel geplaatst in de Stad Gorinchem.