Fotowedstrijd: het perfecte plaatje

Fotografen worden bij deze wedstrijd uitgedaagd om foto’s in drie categorieën te maken, namelijk ‘bedrijvigheid’, ‘gezelligheid’ en ‘oudheid’. Dus weet jij nou het leukste bedrijf, het gezelligste plekje of een locatie boordevol geschiedenis (tip: denk hierbij aan het Hugo de Groot-jaar), dan is deze wedstrijd iets voor jou.

Wat moet je doen?

Je foto moet natuurlijk voor de deadline zijn ingeleverd. De maand juni staat in het teken van één van de thema’s. Ieder thema heeft dan ook een andere deadline: bedrijvigheid op 4 juni, gezelligheid op 11 juni en oudheid op 18 juni. Iedereen uit Gorinchem en omstreken mag deelnemen. De ingestuurde foto moet wel in Gorinchem zijn gemaakt. 

Aanmelden is niet nodig. Doe 1, 2 of 3 keer mee. Stuur je foto telkens uiterlijk op de sluitingsdatum (4 juni, 11 juni of 18 juni) naar iktoon@gorinchem.nl.

Kun je ook iets winnen?

Zeker! Op 11 juni, 18 juni en 25 juni (een week na de dealine per categorie) wordt een winnaar bekend gemaakt. De jury, bestaande uit een professionele fotograaf en een jurylid wisselend per categorie kiezen de winnaar. De foto wordt beoordeeld op techniek, kwaliteit en originaliteit. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. De prijsuitreiking is tijdens het slotspektakel Eindeloos.

Degene die als winnaar uit de bus komt, gaat er vandoor met een Bliekenbon, een skyline van Gorinchem (cityshapes), en een 50 x 40 cm afdruk van jouw foto. Ook wordt er over de winnende foto en fotograaf een artikel geplaatst in de Stad Gorinchem.